Бившият халф на Левски - Давиде Мариани, говори преди дербито с ЦСКА.

...
Бившият халф на Левски - Давиде Мариани, говори преди дербито с ЦСКА.
Коментари Харесай

Бивш ас на Левски заяви, че би се замислил за завръщане на Герена

Бившият халф на Левски - Давиде Мариани, говори преди дербито с ЦСКА. 31-годишният швейцарец показа, че досега не е играл в по-луд мач от конфликта сред " сини " и " червени ". Полузащитникът сега играе за Шафхуазен в родината си, само че разкри, че би се замислил за завръщане на " Герена ", в случай че получи позвъняване.

" Бях без тим няколко месеца, а в този момент е отлично, че още веднъж съм на терена. Играх в Шафхаузен преди 9 години и постоянно съм имал добра връзка с клуба. Попитах дали мога да стартира зимна подготовка с тях и те се съгласиха. След това взех решение да остана. Много съм благополучен от това решение ", стартира Мариани .
 Левски със известие към почитателите
Левски със известие към почитателите

От " Герена " поздравиха с Великден

" Продължавам да проследявам българското състезание. За мен е тъжно, че не виждам Левски на върха ", показа халфът, след което разкри с какво си спомня от конфликтите срешу ЦСКА. " До ден сегашен не съм играл в по-луд мач от това дерби. Беше наелектрезиращо и необикновено прекарване. Още повече, когато печелехме ".

Швейцарецът приказва и за протичащото се сега на " Герена ". " Следя новините към клуба и знам какво се случи. Тъй като сега не съм част от клуба, не е моя работа да давам мнение. И преди съм казвал, че Левски е безконечен, а не хората, които работят в клуба. Левски е историята, почитателите. Левски е по-велик от всеки човек или състезател ".
 Бивш футболист на Левски атакува Мъри Стоилов: Предател! Взе 1 милион лв. от клуба и избяга!
Бивш футболист на Левски атакува Мъри Стоилов: Предател! Взе 1 милион лв. от клуба и избяга!

" На всичкото от горната страна, да вземеш толкоз доста пари и да имаш безлимитна карта за гориво както той, по този начин и помощникът му Цанко Цветанов "

" Промените могат да повлияят на подготовката на играчите. При идването на нов треньор, заниманията ненапълно се трансформират. Надявам се всичко да е за положително на Левски. Дербито се печели с готовност и екипен дух. В тима има опитни играчи като Ивелин Попов, който ще поведе останалите. Хубаво е да имаш водач като него в отбора си ", продължи Мариани.

" ЦСКА прави страховит сезон. Когато не играят с топката, стават нервни и това отваря пространства. Левски има качество да владее дълготрайно топката и да основава положения ".
 Валентин Михов: Мачовете сред ЦСКА и Левски са непредвидими
Валентин Михов: Мачовете сред ЦСКА и Левски са непредвидими

" Винаги са вероятни изненади "

" Когато играеш за Левски, си задължен да се бориш за купата, а в случай че това не е допустимо, както през този сезон, най-малко би трябвало да се класираш за Европа ", сподели още полузащитникът.

" Винаги съм казвал какъв брой доста обичам Левски и София. В този град имах едни от най-страхотните прекарвания в живота си - на и отвън терена. Ако получа позвъняване от Левски, съществено бих се замислил ", приключи Давиде Мариани, пред сътрудниците от " Гонг ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР